Notícies

Vi+ (el mes de la DO Alella)

16-Sep-2016

El Vi+ és un esdeveniment de dinamització del territori de la DO Alella per donar a conèixer i promocionar el món del vi a través d’un cicle d’activitats i experiències enoturístiques.

Una oferta amb més de vuitanta propostes per a tots els gustos que es desenvoluparan al llarg del mes d’octubre a la majoria dels 23 municipis adherits al Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella: des de Badalona i Martorelles, al sud, fins a Llinars del Vallès i Sant Pol de Mar, al nord. 

El programa és el resultat i el millor aparador de la inventiva i el compromís dels agents públics i privats que formen part de la Ruta del Vi de la DO Alella amb el territori i els seus productes autòctons.
El contingut del Vi+ combina activitats puntuals amb d’altres de llarga durada, com ara: presentacions de vins i visites a cellers; tastos dirigits; menús i tallers gastronòmics; jornades de debat; propostes de música, teatre, literatura i poesia maridades amb vi; esdeveniments esportius; rutes patrimonials i sortides guiades a la natura; packs d’hotel, wellness i vinoteràpia.