Informació pràctica

Com arribar

Consulta com arribar a Vilassar de Dalt ja sigui amb cotxe, transport públic, taxi, amb tren o avió.

 • Amb cotxe

  Des de Barcleona per l’autopista C-32 direcció Mataró, cal agafar la sortida 92 Vilassar de Dalt-Premià de Dalt – Premià de Mar. Un cop sortir del peatge agafar la carretera a mà dreta en direcció a Vilassar de Dalt.

  Es pot arribar per la carretera N-II, a l’alçada de Premià de Mar agafar la carretera que va directe a Vilassar de Dalt.

 • Amb taxi

  A Vilassar de Dalt, pot fer ús del servei de taxis contactant amb els següents telèfons:

  Tel. 607 808 077
  Tel. 644 400 923

 • Amb autobús

  Des de Barcelona agafar l’autobús C3-C4 de l’Empresa Casas que surt de Ronda Universitat. Arribant a Vilassar de Dalt té quatre parades: a l’alçada del Sorli Emocions, a les antigues escoles, a la Riera de Targa a l’alçada del Sorli i l’última parada a la mateixa Riera de Targa a l’alçada de les piscines. La parada que queda més propera al nucli històric és l’última.

  Moventis
 • Amb tren

  Agafar la línea R1 de Rodalies, que es pot agafar a Plaça Catalunya,  es recomana baixar a l’estació de Premià de Mar. Es pot arribar a Vilassar de Dalt amb taxi o amb autobús C30 (Mataró-Vilassar de Dalt) de l’Empresa Casas que té la parada davant de l’estació de tren.

  Rodalies
 • Amb avió

  Arribant a l’aeroport del Prat  es recomana agafar el tren fins a Plaça Catalunya i un cop allà enllaçar amb els trens de la línia R1 de Rodalies.

Calcula la teva ruta