INFORMACIÓ

Zona professionals

Barcelona Film Comission

Vilassar de Dalt és membre de la plataforma “Barcelona Film Comission” que té com objectiu facilitar el rodatge en espais públics o fer d’interlocutor amb particulars que disposin d’espais destinats a rodatges.

Els carrers estrets del poble, les masies, les fàbriques o espais arquitectònics actuals  serveixen d’escenaris per sèries, espots televisius, reportatges fotogràfics o pel.lícules.

L’Àrea de turisme de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt és l’interlocutor amb els professionals que vulguin portar a terme la seva activitat audiovisual al municipi.

Serveis:

  • Suport en la tramitació de permisos de rodatge.

  • Base de dades de localitzacions de Vilassar.

  • Coordinació de tancament de carrers, servei de neteja i de reserva d’espai en la via pública, entre d’altres.

Dades de contacte

Més informació

Si voleu fer qualsevol consulta o demanar-nos informació, podeu fer-ho a travès del següent formulari.

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Ajuntament de Vilassar de Dalt amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Plaça de la Vila, 1, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona, Ref. Protecció de dades.

ENVIAR