INFORMACIÓ

Zona Institucional

El Poble

La falda costanera del Parc de la Serralada Litoral acull el municipi de Vilassar de Dalt, envoltat de natura, a tocar de mar i amb testimonis únics del pas dels anys que ens parlen de la seva història: jaciments arqueològics, masies, cases de carrer, antigues fàbriques tèxtils... un poble acollidor amb una oferta cultural diversa que aposta per un turisme de proximitat, de descoberta...

La singular situació de Vilassar us convida a gaudir de la descoberta natural del Parc de la Serralada, creuat de corriols serpentejants entre pinedes i alzinars. També cal esmentar la pràctica esportiva en clubs o equipaments privats: pàdel, equitació, senderisme, etc.,  on sobresurt l’oferta estiuenca del complex aquàtic Illa Fantasia.

El teatre de La Massa acull una programació cultural de música, teatre i cinema durant tot l’any. Així mateix, el ric teixit associatiu de Vilassar organitza activitats de cultura popular: gegants, diables, etc.

Als comerços de Vilassar podreu trobar productes de qualitat i de proximitat: verdures, formatges, embotits, vi i una variada oferta de productes de forner, on el pa cuit en forns tradicionals té un protagonisme singular.

La vila acull una àmplia gama de petits comerços i el complex Sorli Emocions a l’accés  principal de Vilassar, amb una oferta comercial de complements i productes gourmet.

Dimecres, mercat setmanal a l’aparcament de la Quintana.

Vine a Vilassar, som molt a prop teu!

Més informació

Si voleu fer qualsevol consulta o demanar-nos informació, podeu fer-ho a travès del següent formulari.

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Ajuntament de Vilassar de Dalt amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Plaça de la Vila, 1, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona, Ref. Protecció de dades.

ENVIAR