INFORMACIÓ

Zona Institucional

Salutació de l'Alcaldessa

Parlar de turisme a Vilassar és obrir un ventall d’activitats que ens porta a la descoberta, a gaudir d’experiències en un entorn privilegiat. En ple cor del Maresme, a cavall de la Serralada Litoral i a tocar del mar, aquesta  ubicació juntament amb una personalitat pròpia i molt marcada ens ha deixat un pòsit històric,  patrimonial i cultural  que volem compartir amb qui ens visita.

Perquè si una cosa ens identifica és la petjada patrimonial que les diferents etapes històriques han deixat a la nostra població, amb restes neolítiques, jaciments romans, estructures medievals, masies, la presència de les fàbriques i cases d’obrers que han configurat l’urbanisme actual. Totes aquestes etapes històriques les trobem presents en el Vilassar d’avui, passejant pels carrers costeruts ens apareixen finestrals gòtics, dates inscrites a les pedres, grans naus industrials que s’han reconvertit en espais de cultura i petits detalls que us convidaran a descobrir el nostre passat.

L‘oferta cultural dels equipaments municipals ofereixen un munt de possibilitats participatives i lúdiques, destacant l’imponent teatre de la Massa  i la Biblioteca de can Manyer amb  la superfície en paviment hidràulic més gran de Catalunya. El dinamisme de les associacions locals  pel que fa a cultura popular, esports, patrimoni, fotografia, lleure, infància, fires, medi natural.... us convidaran a participar de la vida activa de poble, a sentir-vos part de Vilassar.

L’oferta gastronòmica, els productes d’elaboració artesana,  el territori DO Alella i l’oferta comercial són un eix molt important que  aquest portal de turisme vol impulsar i dinamitzar, ja que per gaudir d’un territori, per descobrir-ne els seus secrets, cal cercar allò que el fa singular.

Aquesta pàgina web us ofereix la informació actualitzada dels recursos turístics, mostra el full de ruta,  a partir d’aquí l’experiència de la descoberta és tota vostra... gaudiu de Vilassar.

Ens veiem pels carrers i les places!

Més informació

Si voleu fer qualsevol consulta o demanar-nos informació, podeu fer-ho a travès del següent formulari.

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Ajuntament de Vilassar de Dalt amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Plaça de la Vila, 1, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona, Ref. Protecció de dades.

ENVIAR