INFORMACIÓ

Zona professionals

Turisme de Reunions

Vilassar pot acollir en diferents espais habilitats l turisme de reunions, activitats formatives o trobades d’empresa. Per aquesta finalitat es disposa d’equipaments habilitats com són el teatre de la Massa, el Museu Arxiu de Vilassar, la Sala Polivalent de can Rafart, la Biblioteca de can Manyer i propostes privades com l’Hotel Sorli Emocions.

Les empreses que optin per Vilassar per realitzar la seva reunió de treball o activitat formativa poden complementar la jornada amb un seguit de descobertes culturals, gastronòmiques o d’oci.

Espais per treballar, espais per compartir.

Dades de contacte

T.+34 93 753 98 00
turisme@vilassardedalt.cat

 • Sorli Emocions

  L’Hotel Sorli Emocions disposa de 2 sales de reunions de 70 m2 i 40 m2, aptes per a tot tipus de reunió d’empresa, presentacions o rodes de premsa.

  Estan totalment equipades amb l’última tecnologia i compten amb un complert sistema audiovisual (pantalla, projector, micròfons sense fil, flip-chart, punter làser).

 • Teatre de la Massa

  El Teatre La Massa és un espai únic per a tots els esdeveniments. Compta amb un total de 496 localitats, i l'espai està totalment equipat per a qualsevol tipus d'esdeveniments (congressos, conferències, convencions, teatre, música en directe, cinema..). Té una sala d'assaig de 80m2 per a conferències i exposicions en petit format, i les instal·lacions estan adaptades per a discapacitats. Compta amb unes completes facilitats assistides per a tècnics del teatre.

 • Sala d’actes del Museu Arxiu de Vilassar

  Situat a la masia de can Banús el Museu Arxiu de Vilassar ofereix la possibilitat de realitzar turisme de reunions ja que disposa d’una sala d’actes amb capacitat per 100 persones amb equip de so i projecció ja instal.lats. L’entorn de la masia rodejat d’un jardí romàntic de finals del s. XIX permet realitzar actes en la zona d’exterior.

  La Sala està situada al centre històric de Vilassar, a dos minuts de la parada de l’autobús de la Riera de Targa. El preu del lloguer de la instal·lació està en relació a la durada de l’acte estipulat a les ordenances municipals.

 • Sala polivalent Parc Can Rafart

  Sala Polivalent, amb capacitat per a 150 pesones, per celebrar qualsevol tipus d’activitat multidisciplinar, des de celebracions, reunions, sala exposicions. Sala dotada de talues i cadires, aire acondicionat i nevera.

Necessites més informació?

Si voleu fer qualsevol consulta o demanar-nos informació, podeu fer-ho a travès del següent formulari.

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Ajuntament de Vilassar de Dalt amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Plaça de la Vila, 1, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona, Ref. Protecció de dades.

ENVIAR