Notícies

La Gimcana del nucli antic de Vilassar, un nou recurs per difondre el patrimoni local

06-Sep-2023

La Regidoria de Promoció Econòmica, el Museu Arxiu i l’empresa Natura Local, amb el suport de Turisme de la Diputació de Barcelona, han creat una gimcana per apropar el patrimoni de Vilassar a nens i nenes. Aquesta activitat autoguiada recull 14 punts del casc històric de Vilassar.

Vilassar de Dalt és un mosaic ric i variat on s'hi pot copsar la petjada que la història ha deixat en els carrers i edificis. Per tal de difondre aquest patrimoni entre els infants locals i visitants, s'acaba de publicar la Ruta-gimcana del nucli antic de Vilassar de Dalt, un recurs online i autoguiat per decobrir els racons i espais més destacats de Vilassar de manera lúdica i divertida.

Es pot accedir a la gimcana guiada a través de l'aplicació Natura Local tot i que també hi haurà exemplars físics disponibles a les oficines de l'OAC i a diferents equipaments municipals. Durant el mes de setembre la gimcana també arribarà als centres escolars per tal de facilitar el coneixement del nostre poble als infants.

Aquests recurs representa una eina de presentación del nostre patrimoni per a la gent que ens visita i per això, des del Museu Arxiu animen a tota la ciutadania a descobrir Vilassar a través de la gimcana i a convidar amics i nouvinguts perquè facin el recorregut amb els ulls ben oberts.