Notícies

Arriba 'La Laietania' al Baix Maresme

08-Mar-2018

Diversos ajuntaments del Baix Maresme, entre els quals hi ha el de Vilassar, presenten un seguit d'activitats sota la coordinació del Consorci de Turisme Barcelona- Costa Maresme per donar a conèixer el patrimoni ibero-romà de l’antiga Laietania.

El programa ofereix activitats lúdiques, de descoberta orientades a un públic bàsicament familiar, que conviden a  descobrir l’arqueologia de la nostra comarca.


A Vilassar hi haurà dues activitats, el 21 d’abril la Legio Traiana Fortis establirà el seu campament romà als forns de la Fornaca i el 18 de maig, dia Internacional dels Museus, comptarem amb l’arqueòleg Joaquim Folch que ens parlarà de reconstruccions de la vida rural romana.        

Cal destacar que enguany el programa acull una jornada científica al jaciment de Vallmora de Teià que ens acostarà a les excavacions realitzades ala nostra comarca ens els darrers deu anys.

DESCARREGAR
La laietania 2018

Un nou espai per a celebracions i esdeveniments al Castell

05-Mar-2018

Aquest dijous, el Castell ha inaugurat les noves instal·lacions integrades dins el seu entorn que ofereixen un nou espai destinat a celebracions i esdeveniments. Aquesta activitat amplia l'oferta turística de Vilassar obrint la porta a un nou sector fins ara inexistent al municipi.

Els darrers anys el castell de Vilassar ha anat obrint-se a la població des del punt de vista patrimonial i ara enceta una nou camí amb l’obertura d’un centre destinat a celebracions i esdeveniments. Aquest espai s’integra perfectament a les feixes del castell, obrint-se cap al camí de la Costa i es vincula estretament en l’entorn històric i patrimonial d'aquest emblemàtic edifici.

Aquest espai és un nou pol d’activitat econòmica a Vilassar vinculada al turisme d’esdeveniments i a les celebracions en un entorn privilegiat.