Notícies

Amb 22 anys d'història la fira de Santa Llúcia ha tornat a obrir el calandari nadalenc a Vilassar

18-Dec-2018

Aquest passat cap de setmana, la fira de Santa Llúcia ha omplert de nou el pati de Les Escoles. Un acte organitzat per l'Associació de Veïns de can Salvet que cada any obre el calendari nadalec a Vilassar i que arribat ja a la seva 22a edició.  

Any rere any la fira de Santa Llúcia s'ha fet un lloc destacat en el calendari de les festes de Nadal del municipi i com cada any obre l'agenda d'actes i activitats per aquests dies festius.
Com ja és habitual, parades amb productes de Nadal, idees per fer regals, roba, plantes, manualitats, joguines o embotits i formatges han omplert el pati de Les Escoles de visitants al llarg de tot el cap de setmana.

La fira va obrir les portes dissabte 15 de desembre a les 10 del matí i va comptar amb la col·laboració de la Biblioteca can Manyer que van oferir pels més menuts un conte de Nadal. La inauguració institucional, però, no es va fer fins a quarts de sis de la tarda i va comptar amb la presència de l'alcalde de Vilassar, Xavier Godàs, acompanyat de regidors i regidores de l´Ajuntament i el president de l'AAVV de can Salvet, Juan Luis García. Tot seguit la comitiva va donar la benvinguda als paradistes visitant, una per una, totes les parades que omplien la fira d'enguany.

Una flashmob a càrrec de l'Aula de Dansa, la cantada de Nadales dels nens i nenes de l'escola La Immaculada i la visita del Pare Noel van ser les activitats que van omplir la tarda del dissabte. Mentrestant a l'interior de l'edifici de Les Escoles s'hi va celebrar una maridatge de torrons de can Cros amb vins del viticultor local, Oriol Artigas.

Diumenge els més petits van poder gaudir dels jocs de gran format i van tenir l'oportunitat de fer cagar el Tió. A la tarda, la fira va comptar amb la visita del Patge Reial que va recollir les cartes del més petits per entregar-les a Ses Majestats amb la col·laborarció dels Tabalers Anònims que van posar ritme a la festa.

Finalitzen les obres de remodelació dels Jardinets Sant Jordi

18-Dec-2018

L’Ajuntament remodela els Jardinets Sant Jordi per millorar l’ús d'aquest espai verd ubicat al centre antic del municipi.

En la línia de millora del verd urbà municipal, s’han realitzat treballs de remodelació dels Jardinets Sant Jordi amb l’objectiu d’augmentar la superfície útil d’aquest espai per al gaudi, tot introduint criteris d’urbanisme de gènere. Les actuacions realitzades donen compliment al Pla d’Accessibilitat municipal, tant pel que fa a accessos i recorreguts interns, com pel disseny del nou mobiliari urbà.