Notícies

La Massa presenta temporada i nova imatge

04-Aug-2021

La Massa ha fet pública aquest divendres la programació de la nova temporada d'espectacles i la nova imatge gràfica de l'equipament. Les entrades es posaran a la venda l'1 de setembre.

Coincidint amb la que ha de ser la temporada de la represa després de més d'un any i mig de restriccions, La Massa Teatre ha presentat un nou logotip i un nou lloc web que vol destacar, amb ambició i consciència, la voluntat de continuar sent referent cultural a la vila. Aquest esperit forja una renovada imatge gràfica amb què s’estrenarà la temporada 2021-2022. El nou logotip posa en valor l’arquitectura singular de La Massa, amb la volta catalana de Rafael Guastavino com a protagonista i dota l’equipament d’una personalitat única i especial que serà la carta de presentació del teatre vilassarenc durant els propers anys.

Es presenta la tercera edició d'Horrorland a Illa Fantasia

04-Aug-2021

La tercera edició d’Horrorland ja està en marxa. El complex d’oci centrat en el món del terror tornarà a obrir portes el proper 15 d’octubre i ho farà a Illa Fantasia, de Vilassar de Dalt. Aquest dimarts al migdia s’ha fet la presentació oficial a les instal·lacions del parc aquàtic on s’han donat a conèixer tots els detalls de la nova edició.

El parc oferirà una oferta 100% nova durant 11 dies a la tardor, amb un aforament limitat a 1.500 persones i respectant els grups bombolla a l’hora d’accedir a les diferents experiències.

Horrorland estrenarà 6 haunted houses (passatges del terror) de temàtiques variades, presentarà una animació itinerant de carrer i espectacles de nova creació repartits per diferents punts del parc. Els visitants també podran gaudir de la zona de jocs, la botiga oficial del parc, punts de restauració, fer-se fotografies amb els personatges i provar el nou “Sustomatón”.

Durant els dies d’obertura, el parc donarà feina directa a 170 persones. Els organitzadors han avançat que a principis de setembre s’obrirà un càsting per contractar personal.

L’acte de presentació, en què s'ha pogut veure un petit espectacle protagonitzat pels personatges de les noves atraccions d’Horrorland, ha comptat amb la presència dels propietaris d’Illa Fantasia, Josep Maria Cama i Joan Cama, l’alcaldessa de Vilassar de Dalt, Carola Llauró, l’alcalde de Premià de Dalt,  Josep Triadó, i Cristina Raya i David Moreno, directors d’Horrorland. 

Les entrades ja estan a la venda i es poden comprar al web d'Horrorland.

Del 24 al 28 d'agost torna la Festa Major dels Sants Genís

04-Aug-2021

Després que el 2020 s'hagués de cancel·lar a causa de la pandèmia, aquest agost torna la Festa Major d'estiu de Vilassar de Dalt.

Seguint totes les mesures de seguretat i amb la voluntat de tornar a ser el punt de trobada dels vilassarencs i vilassarenques després de les vacances, l'última setmana d'agost torna la Festa dels Sants Genís de Vilassar de Dalt.

Noms com Gertrudis, Germà Negre, la Banda del Coche Rojo, Bigwé són algunes de les propostes musicals destacades que se sumaran als actes més tradicionals de la mà de les entitats de la vila.

Les entrades per a tots els concerts es podran comprar a través de Codetickets a partir del 10 d'agost.

Ja podeu consultar tot el programa!