Notícies

Concurs Fotogràfic: La tardor al territori DO Alella

12-Nov-2018

Amb motiu del Dia Europeu de l'Enoturisme, que se celebra el 12 de novembre, engeguem aquest nou concurs fotogràfic al facebook de Vilassar Turisme!

Anima't i participa en el concurs fotogràfic que hem organitzat a la nostra pàgina de Facebook de Vilassar Turisme! 

Temàtica: la tardor al territori DO Alella.

Metodologia: envia'ns via facebook (per missatge o publicant-la al nostre mur) tantes fotos com vulguis i que compleixin la temàtica establerta. Nosaltres crearem un àlbum a Facebook amb totes les fotos que vagin participant. La foto que obtingui més "likes", serà la guanyadora.

Premi: un lot de La Bodegueta amb vins DO Alella i productes vermut delicatessen + dues entrades pel maridatge de torrons Cros i vins Oriol Artigas, que es realitzarà el 15 de desembre. 

Dates: pots participar del 12 al 25 de novembre. El dia 26 de novembre publicarem el nom de la persona guanyadora. 

Nous horaris de l'autobús C3

06-Nov-2018

Des d'aquest dilluns 5 de novembre, la línia C3/4 operada per l'empresa Moventis augmenta la freqüència de pas dels autobusos directes tant des de Premià de Mar com des de Vilassar de Dalt, amb un trajecte cada 15 minuts a les hores punta.

La línia C3/4 entre Vilassar de Dalt, Premià de Mar i Barcelona augmenta la freqüència de pas a les hores punta a partir d'aquest dilluns 5 de novembre. Els autobusos directes, que redueixen en un terç el temps del viatge, passen, a partir d'ara, cada 15 minuts entre les 6.15 h i les 7.30 h. Amb aquests nous horaris, augmenten fins a 40 les sortides des de Vilassar de Dalt.

DESCARREGAR

ENLLAÇOS
Nous horaris