Notícies

Es presenta la tercera edició d'Horrorland a Illa Fantasia

04-Aug-2021

La tercera edició d’Horrorland ja està en marxa. El complex d’oci centrat en el món del terror tornarà a obrir portes el proper 15 d’octubre i ho farà a Illa Fantasia, de Vilassar de Dalt. Aquest dimarts al migdia s’ha fet la presentació oficial a les instal·lacions del parc aquàtic on s’han donat a conèixer tots els detalls de la nova edició.

El parc oferirà una oferta 100% nova durant 11 dies a la tardor, amb un aforament limitat a 1.500 persones i respectant els grups bombolla a l’hora d’accedir a les diferents experiències.

Horrorland estrenarà 6 haunted houses (passatges del terror) de temàtiques variades, presentarà una animació itinerant de carrer i espectacles de nova creació repartits per diferents punts del parc. Els visitants també podran gaudir de la zona de jocs, la botiga oficial del parc, punts de restauració, fer-se fotografies amb els personatges i provar el nou “Sustomatón”.

Durant els dies d’obertura, el parc donarà feina directa a 170 persones. Els organitzadors han avançat que a principis de setembre s’obrirà un càsting per contractar personal.

L’acte de presentació, en què s'ha pogut veure un petit espectacle protagonitzat pels personatges de les noves atraccions d’Horrorland, ha comptat amb la presència dels propietaris d’Illa Fantasia, Josep Maria Cama i Joan Cama, l’alcaldessa de Vilassar de Dalt, Carola Llauró, l’alcalde de Premià de Dalt,  Josep Triadó, i Cristina Raya i David Moreno, directors d’Horrorland. 

Les entrades ja estan a la venda i es poden comprar al web d'Horrorland.