Notícies

Vilassar obre portes per un nou Open House

23-Oct-2020

Per 7è any consecutiu, Vilassar és una de les localitats participants a l'esdeveniment 48h Open House que obre les portes de diversos espais arquitectònics singulars a la ciutadania. Aquest any, la recentment rehabilitada Nau vella de can Manyer serà un dels principals reclams de la jornada.

Des que el 2014, Vilassar de Dalt va ser la ciutat convidada al 48h Open House Barcelona, cada tardor, el poble obre alguns dels seus edificis singulars per poder-los visitar.

 

Aquest any, i en el marc de la pandèmia de Covid-19, l'esdeveniment tira endavant amb mesures especials de prevenció però amb la mateixa voluntat d'acostar el patrimoni arquitectònic local a la ciutadania. Així, aquest diumenge 25 d'octubre les portes d'edificis com el Teatre La Massa, el Museu Arxiu, el Celler de can Bruguera, els Forns romans de la Fornaca, la Biblioteca can Manyer, cal Notari, la casa de cós del carrer Santa Engràcia o la Nau Vella de can Manyer es podran visitar d'11.00 a 14.00 h. i de 17.00 a 20.00 h. Les activitats del festival han estat revisades pel Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) i compleixen amb les mesures de seguretat.