Notícies

La Fira del Bolet arriba als 30 anys en plena forma

28-Oct-2019

Vilassar va viure, aquest diumenge, la 30a edició de la Fira del Bolet i la Natura en una jornada marcada pel sol i la bona temperatura i amb els bolets i els productes de tardor com a principals protagonistes.

La presentació oficial de la 30a Fira del Bolet es va celebrar diumenge 27 al matí i va comptar amb la presència de les autoritats locals i convidades, entre les quals va destacar l'assistència de l'alcalde de Vilassar de Mar i president del Consell Comarcal del Maremse (CCM), Damià del Clot. L'alcaldessa de Vilassar de Dalt, Carola Llauró, el president de l'Associació Amics dels Bolets, Llorenç Artigas i el president del CCM, Damià del Clot, van donar la benvinguda als assistents i van tallar la cinta a primera hora del matí donant pas a tota una jornada de fira i activitats relacionades amb els bolets i la natura.

Un any més, el carrer Marquès de Barberà va acollir les parades de productes diversos, des dels més artesanals als inevitables bolets, embotits i formatges, passant pels cistells, les castanyes o les diverses parades de col·lectius del municipi.

El Museu va tornar a ser centre neuràlgic de la fira amb la mostra que dona a conèixer les diferents espècies de bolets i n'especifica el nom científic i popular. La degustació de la tradicional esparracada de bolets acompanyada d'un got de vi es va servir, un any més, al pati del museu.

Al migdia va arribar el moment de fer el reconeixement públic amb el Bolet d'Or que enguany va ser per Josep Lluís Milan per la seva col·laboració i implicació amb diverses entitats i associacions de la vila.