Notícies

Vilassar de Dalt ja té marca turística

28-Jul-2016

Vilassar ja té una porta oberta de benvinguda i acolliment al turisme que esculli el nostre municipi per les activitats, les rutes, els productes locals, la hosteleria o la gastronomia. Tot plegat sota el paraigües de la marca Vilassar Turisme que es va presentar dimarts 26 de juliol en un acte a l'Hotel Sorli Emocions.

El Pla director de Turisme 2015-2019 de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt defineix línies de treball amb l’objectiu de millorar l’oferta turística del nostre municipi. Vilassar de Dalt té un potencial patrimonial, natural, gastronòmic i una diversitat de recursos que es volen potenciar mitjançant dues accions que marquen el punt de partida d’un treball intens en l’àmbit turístic:  d’una banda, la creació d’un identitat pròpia i singular,  i de l’altre, posar en marxa la pàgina web www.vilassarturisme.cat per acostar al públic les activitats programades, els establiments comercials, hotelers i de lleure, la gastronomia i que serveixi també per a projectar totes aquelles accions que potenciïn la descoberta del nostre municipi. La realització tècnica de la marca Vilassar i de la web ha estat a càrrec de l’empresa 6 Tems i ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

 

A partir d’ara, el visitant identificarà la nostra destinació amb una oferta singular, creant l’oferta turística sota la marca Vilassar, propera a les necessitats del visitant i al desenvolupament de productes locals de qualitat, que incentivin el comerç local i el foment de la identitat pròpia.