Notícies

El Teatre La Massa entre les fotos premiades als International Photography Awards

16-Feb-2021

El fotògraf Jesús M. Chamizo ha estat reconegut aquest cap de setmana amb el premi Architecture Photographer of the Year als premis International Photography Awards. La sèrie de fotografies inclou una imatge del Teatre La Massa entre els 4 teatres més singulars.

Aquest cap de setmana s'ha fet públic a Los Angeles el veredicte dels International Photography Awards que han reconegut la tasca del fotògraf madrileny Jesús M. Chamizo per la sèrie From the stage (Des de l'escenari) amb imatges de l'interior de quatre teatres de l'estat amb personalitat pròpia, entre els quals hi ha el Teatre La Massa de Vilassar de Dalt. Chamizo ha rebut el guardó Architecture Photographer of the Year al qual s'havien presentat 13.000 imatges de fotògrafs de 120 països. 

La foto, feta el juliol de 2019, mostra el teatre des de l'escenari com tota la sèrie i vol ser un "homenatge al temple del teatre i el que representa, una noble labor cultural que ajuda la humanitat a créixer. Contemplat des de l’escenari, s'observa aquest majestuós espai buit, que adquireix un doble significat. De sorpresa, però també d’esperança, amb aquest missatge: ”La representació, sens subre… continuarà”.

La sèrie també ha rebut la medalla d'argent del Premi Internacional de Fotografia de Tòquio 2021 i es completa amb el Coliseu Carlos III de l'Escorial, El Teatre Cervantes de Béjar i el Teatre Chapí de Villena.