Notícies

Robert Poch presenta el seu nou clip: Lliure i tropical

18-May-2017

El cantautor vilassarenc Robert Poch ha fet públic, aquest dijous, el vídeo de la seva darrera cançó dedicada a la seva comarca, al seu poble i ala seva gent: Lliure i Tropical.

Després del seu darrer treball, Tot anirà bé, el cantautor i cantarrista vilassarenc (d'amunt) Robert Poch ens brinda una nova cançó, Lliure i Tropical, aquest cop amb vídeo inclòs. Tot un dispendi.

Cantautor de vida dissipada, els poders públics municipals no han pogut encaminar-lo en la recta vida, per la qual cosa finalment han optat per col.laborar en la seva faceta de creador musical en un darrer intent de centrar-lo.

El fet, però, és que en Robert és un músic passional, vivencial i vocacional, que és tant capaç de proporcionar-nos lletres íntimes, profundament quotidianes, com socialment compromeses. Diríem que té una connexió transparent i lleial amb la seva comunitat, l'univers que l'acull i que l'estima. Ara, amb Lliure i Tropical, el nostre cantarrista ens proporciona una història d'aquest Maresme singular, a cavall del mar i la muntanya, on no hi fa fred, la llum és espectacularment clara i es lluita per preservar una identitat pròpia solcada per moltíssimes generacions. I ens proporciona optimisme, que ens convé. Deixeu de llegir i cliqueu aquí, que és de franc: