Notícies

La nova temporada del Teatre La Massa engegarà al setembre amb grans noms

21-Jul-2017

Amb la temporada de clàssica com un dels plats forts i noms destacats com Jordi Savall o el Mag Lari, la temporada tardor-hivern del Teatre La Massa engegarà el proper 30 de setembre amb Paradise, una proposta de Nico & Sunset, el Terrat i el Tricicle.

11 espectacles de teatre, música i dansa ompliran en Teatre La Massa entre el 30 de setembre i l’1 de gener en la primera part de la temporada. El 30 de setembre donarà el tret de sortida amb l’espectacle Paradise. Protagonitzada pels televisius Elisabet Casanovas, Adrian Grösser, Albert Baró, Artur Busquets i Albert Salazar, aquesta comèdia guanyadora del Singlot Festival 2016 i vista aquest hivern al Club Capitol de Barcelona, explica tres històries de família, soledat i amor situades en un mateix espai, una habitació d’un prostíbul.

El 8 d’octubre, una de les principals figures de la música antiga i històrica visitarà Vilassar de Dalt. Jordi Savall portarà fins a la Massa el seu treball Les voix humaines on explora la relació entre la viola de gamba i la veu humana. Una oportunitat única de gaudir a Vilassar de tot un referent internacional.

La música també serà la protagonista del concert benèfic del 21 d’octubre. Els finalistes de la darrera edició d’Oh Happy Day, Sound Six i Not named actuaran a la Massa en benefici de Vilassar contra el càncer amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama.

L’11 de novembre serà el torn de la Companyia Grappa Teatre dirigida per Paco Mir amb el seu espectacle Clochard. Clochard és la paraula francesa que defineix als rodamóns que viuen en els parcs urbans i que dormen sota dels ponts. És també el títol d’un muntatge que narra la història de les trobades entre dos personatges típics d’una gran ciutat, una descurada vagabunda i un meticulós executiu, en mig d’un espai tan neutral com un banc de qualsevol parc urbà.

El teatre familiar tindrà com sempre un lloc destacat a la programació. Una nit amb el Mag Lari és el nom de l’espectacle que el mag català portarà a La Massa el 19 de novembre. El 3 de desembre serà la veterana companyia Chapertons qui s’instal•laran al teatre vilassarenc amb el seu espectacle Rodó 25 anys. I ja en plenes festes de Nadal, la companyia Marta Mas no faltarà a la seva cita amb Vilassar. Aquest cop amb el seu espectacle de dansa Amb ritme de Nadal. I tampoc faltarà la tradició dels Pastorets de Vilassar. El Ternal Teatre i el Casal Popular reinterpreten els Pastorets amb dues representacions el 26 i el 30 de desembre.  

La Temporada de Clàssica serà un dels eixos de la temporada. Per tancar el mes d’octubre, el Festival Mozart inaugurarà el cicle. Amb Patricia de No (flauta) i Gerard Claret (concertino – director) l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat interpretarà algunes de les millors obres del compositor de Salzburg. El 26 de novembre seran la violinista Kalina Macuta i el director Josep Ferré qui encapçalaran el concert Festival Txaikovsky. La primera part de la temporada de La Massa acabarà l’1 de gener amb el ja tradicional Concert de Cap d’any.