Notícies

Jornades gastronòmiques de la cuina del bolet al Maresme

18-Oct-2016

Els bolets, protagonistes gastronòmics de la tardor!

Els bolets són els protagonistes de les Jornades Gastronòmiques de la cuina del bolet del Maresme que se celebren a la comarca durant aquesta tardor. Dos restaurants vilassarencs –Sorli Emocions i El racó de can Feliu- hi participen amb plats especials.

Benvinguts a les Jornades gastronòmiques del bolet de Costa de Barcelona-Maresme. Catalunya, i en lloc destacat la nostra comarca, sempre ha tingut una gran tradició de bolets. Té una situació privilegiada dins la zona costanera de Catalunya amb tres parcs: serralada de Marina, serralada Litoral i Montnegre Corredor, a tan sols quatre passes vora la mar. Ens agraden els bolets, i molt, amb aquests microclimes i la varietats de boscos de ribera, mixtos, pinedes i un ric sota bosc. Quan entra la tardor sentim aquest desig d’anar a buscar “al nostre raconet“ aquests ous de reig, rovellons, ceps, trompetes, rossinyols o carlets.