Notícies

Enotast als jardins del Museu Arxiu

09-Jul-2018

En el marc de les activitats de descoberta del Territori, la Regidoria de Turisme de Vilassar de Dalt, en col·laboració del Consorci DO Alella, va impulsar un enotast celebrat el diumenge 8 de juliol al jardí de la masia de can Banús.

L'enotast, dirigit pel sommelier Arnau Marco, va oferir la degustació de dues tapes: guatlla en escabetx macerat amb oli d'oliva i mussolina d'allioli a càrrec de La Bodegueta de Vilassar, maridat amb el vi Tallarol del Celler de les Aus, i Tabulé de quinoa amb pollastre cruixent, llavors i llimoneta de coriandre a càrrec de Sorli Emocions, maridat amb el Blanc+ del celler Bouquet d'Alella.

Amb les inscripcions exhaurides, l'activitat va ser un èxit de participació, esdevenint una activitat de descoberta del territori a través dels sentits. La proposta de Vilassar Turisme és dur a terme una activitat centrada en la DO Alella de caràcter trimestral, que ens apropi a la riquesa enoturística del nostre entorn.