En el marc de les activitats de descoberta del Territori, la Regidoria de Turisme de Vilassar de Dalt, en col·laboració del Consorci DO Alella, va impulsar un enotast celebrat el diumenge 8 de juliol al jardí de la masia de can Banús.
L'enotast, dirigit pel sommelier Arnau Marco, va oferir la degustació de dues tapes: guatlla en escabetx macerat amb oli d'oliva i mussolina d'allioli a càrrec de La Bodegueta de Vilassar, maridat amb el vi Tallarol del Celler de les Aus, i Tabulé de quinoa amb pollastre cruixent, llavors i llimoneta de coriandre a càrrec de Sorli Emocions, maridat amb el Blanc+ del celler Bouquet d'Alella.
Amb les inscripcions exhaurides, l'activitat va ser un èxit de participació, esdevenint una activitat de descoberta del territori a través dels sentits. La proposta de Vilassar Turisme és dur a terme una activitat centrada en la DO Alella de caràcter trimestral, que ens apropi a la riquesa enoturística del nostre entorn.