Notícies

Mishima inaugurarà la celebració del 130 aniversari de La Massa CCV

11-Feb-2019

El concert de la banda barcelonina Mishima el proper 22 de febrer donarà el tret de sortida a la celebració del 130è aniversari de La Massa, Centre de Cultura Vilassarenc que programarà activitats durant tot l'any amb motiu de la commemoració.

Aquest any 2019, La Massa, Centre de Cultura Vilassarenc celebra el seu 130è aniversari. Un dels actes principals de la celebració tindrà lloc el proper 22 de febrer amb el concert de la banda Mishima al Teatre La Massa. Amb 20 anys de trajectòria a les esquenes, el grup liderat per David Carabén trepitjarà per primera vegada l'escenari vilassarenc en el marc de la gira de presentació del seu darrer treball, Ara i res.

En el marc del concert del dia 22, la banda barcelonina ja ha començat a treballar a Vilassar de Dalt per preparar els propers concerts i, a més a més, aquesta setmana ha escollit L'Estrella per fer una sessió de fotos promocionals que es podran veure properament.

Aquest concert forma part del programa d'actes de celebració dels 130 anys del Centre cultural La Massa que s'allargarà durant tot el 2019 i que ja ha anunciat algunes activitats com els tallers de cuina que es van iniciar el passat mes de gener.

Les darreres entrades pel concert de Mishima a La Massa es poden comprar al web del teatre o a Can Baylach.