Warning: current() expects parameter 1 to be array, integer given in /var/www/vhosts/vilassarturisme.cat/httpdocs/lib/carrega.php on line 78
Noticies de Vilassar de dalt

Notícies

La figura de Joan Brossa inspira el primer concurs d'aparadors de Vilassar de Dalt

26-Apr-2019

Sis comerços vilassarencs participen al primer concurs d'aparadors convocat per la Regidoria de comerç amb la col·laboració de la Biblioteca can Manyer. Des d'avui i fins al 3 de maig es poden visitar els establiments i votar el millor.

Des d'avui, Diada de Sant Jordi, ja es poden visitar els sis comerços participants al Concurs d'aparadors que ha convocat la Regidoria de comerç. Durant les setmanes de Sant Jordi i de la Festa Major dels Sants Màrtirs els participants -Electrodomèstics i regals Riera Baylach, Perruqueria i estètica Nuova, Pastisseria Maria Teresa, L'aromer, Modes Nuri i Calaix de costura-  vestiran els seus aparadors amb motius relacionats amb la figura i l´obra de Joan Brossa. La convocatòria compta amb la col·laboració de la Biblioteca can Manyer que ha facilitat als participants el text sobre el qual s'han inspirat per fer els dissenys.

El jurat del concurs estarà format per la regidora de Comerç i turisme, la directora de la Biblioteca can Manyer, un membre de l'àrea de comunicació i un membre de l'àrea de cultura i festes de l´Ajuntament, un representant de l´Associació de Comerciants i un professional del món del disseny. Des d'avui també s'habilita un procés de votació popular que atorgarà 10 punts extra al comerç més votat. Cada comerç participant disposa de butlletes de votació que tothom qui ho vulgui podrà dispositar en una urna a la Biblioteca can Manyer. Entre els participants a la votació popular es repartiran tres premis que consistiran en lots de llibres i 200, 150 i 100€ per al primer, segon i tercer premi respectivament.

El veredicte del concurs i el sorteig de premis es faran en un acte a la Biblioteca can Manyer el dia 10 de maig.