Warning: current() expects parameter 1 to be array, integer given in /var/www/vhosts/vilassarturisme.cat/httpdocs/lib/carrega.php on line 78
Noticies de Vilassar de dalt

Notícies

Els Diabòlics Anònims celebren el seu primer quart de segle

26-Apr-2019

Aquesta Festa Major dels Sants Màrtirs, els Diabòlics anònims celebren el seu primer quart de segle de vida. Per commemorar el 25è aniversari, la colla de diables ha preparat una jornada de celebració el 27 d'abril i s'han volgut envoltar de companys i amics per un espectacle de retorn als orígens.  

Una jornada dedicada al foc i a la festa i envoltats d'amics. D'aquesta manera han volgut celebrar el seu primer quart de segle els Diabòlics anònims, els diables de Vilassar de Dalt. Per commemorar aquest 25è aniversari, els diables de Vilassar de Dalt estaran acompanyats dels Diables del Vi d'Alella, els Peluts de Foc de Cabrils, els Diables d'Horta, els Espiadimonis de Felanitx, els Mansuets de foc de Vilassar de Mar, la Carbònica del Nord, els Diables de Canovelles, els Diables del Mercadal Infernal i també una colla especial formada per les 'Viejas glorias' de la colla. Els actes començaran a les 18.00 h amb una rua de tabalers pels carrers del poble i l'entrega de records de l'aniversari als caps de colla de les colles convidades. A les 21.00 h a la Plaça de la Vila tindrà lloc un dels actes centrals de la commemoració: aquest any, el tradicional versot i akelarre anirà seguit d'un correfoc que acabarà a can Rafart. Allà, els diables compartiran un sopar popular amb tot el poble i una nit de PD's posarà el punt i final a la festa.