INFORMACIÓ

Peixateria Guinot

"Peixateria Guinot: on només el peix rep més atencions que vostè".

Fa trenta anys vam començar en el món del peix. Abans, les subhastes eren cantades; compràvem a Arenys, Mataró, Blanes, Llançà i, fins i tot, al Port de la Selva. Cada subhastador cantava de manera diferent i els compradors havíem de parar l'orella per entendre'l i comprar al preu desitjat. Tot era original i autèntic.

Des que vam començar, sempre ens hem dedicat a vendre el peix de les nostres costes i de la màxima qualitat (encara que haguéssim de fer 150 km per aconseguir-lo). Avui en dia, aquest afany de comprar peix viu encara és vigent al nostre negoci: sovint, anem a comprar a la llotja d'Arenys o de Vilanova i la Geltrú per poder oferir el peix més fresc i viu del mercat, ja que és acabat de pescar.

A més de compra física, oferim servei a domicili i proporcionem un tracte cordial de confiança. Per treure el màxim benefici del què comprin, els compartim els nostres millors consells de cuina per triomfar amb cada plat.

Després de tota una vida dedicada al peix, han anat passant els anys però les ganes de continuar segueixen intactes. Els nostres clients ens mantenen vius i motivats per seguir-vos cuidant d'allò més encantats. Comprar i vendre per tots vosaltres és un plaer.
Gràcies per la vostra confiança.

Contacte

Horari

No et pots perdre...

Des de Vilassar pots gaudir facilment de les següents activitats

  • Patrimoni i cultura
  • Natura i ecologia
  • Esport i lleure
  • Enogastronomia
  • Agenda