INFORMACIÓ

Restaurant Sant Salvador

A l’entorn proper de l’Hípica trobem diferents restaurants, entre els quals destaquem el restaurant Sant Salvador, amb especialitat en carn a la brasa, calçots i cargols per acabar de passar un dia esplèndid i amb una bona relació qualitat preu.

Situats entre turons, la plana i el mar. El parc té un paper ecològic fonamental perquè posa en contacte el litoral amb les valls interiors.

Un clima mediterrani i la situació estratègica que presenta han fet que l'home s'hi estableixi de ben antic; dolmens, restes ibèriques, ermites i castells conviuen amb masies encara envoltades de conreus.

El Restaurant ofereix un ambient agradable i la possibilitat de disfrutar de la millor cuina Tradicional (braseria), que junt amb l´acurat servei i l´originalitat dels seus nostres plats elaborats amb els millors productes de la terra, farà les delícies dels paladars més exigents i sorprendrà els més curiosos.

Actualment han estrenat un nou espai: el Racó del vermut. Escopinyes, navalles, musclos, anxoves, olives, sol i ombrel.les i tot allò que us cal per fer un bon apertiu abans de dinar.

San Salvador es al servei del public des de l'any 1969.  El establiment n'han passat tres generacions: des d'un dels Fundadors, l 'avi Pepet, fins avui en dia, que ho dirigeix el seu nét, en Toni.

Son una petita empresa familiar i això es reflecteix en el tracte amable i proper que dispensem a tots els nostres clients.

Contacte

Horari

De dijous a diumenge de 9:00h a 18:00h.

No et pots perdre...

Des de Vilassar pots gaudir facilment de les següents activitats

  • Patrimoni i cultura
  • Natura i ecologia
  • Esport i lleure
  • Enogastronomia
  • Agenda