INFORMACIÓ

Perruqueria Nuova

Perruqueria i Estètica Nuova és un establiment amb més de 30 anys d’experiència. Actualment, està ubicat al centre de Vilassar de Dalt, al carrer Àngel Guimerà. Al capdavant del negoci es troben la Isabel i l’Anna (mare i filla), perruquera i esteticien, amb molta experiència assessorant i orientant els clients i clientes. 

Perruqueria i Estètica Nuova ofereix un ventall ampli de serveis:

 • Assessoria d’imatge
 • Especialistes amb una llarga trajectòria en tractaments capil·lars
 • Servei complet de perruqueria
 • Servei d’estètica integral
 • Pioners a oferir el servei de depilació làser díode a Vilassar de Dalt
 • Centre especialitzat en ungles

Perruqueria i Estètica Nuova va obrir les portes fa més de tres dècades al carrer Doctor Martí i Soler de Vilassar de Dalt. Inicialment, amb la Isabel, l’establiment es va centrar en la perruqueria. L’objectiu d’aquella obertura va ser que la Isabel tingués un espai on desenvolupar una activitat, que li havia agradat des de petita i per la qual s’havia format. Al llarg dels anys, es va incorporar l’Anna, la seva filla, que amb una extensa formació en estètica, tractament d’ungles i massatges, va complementar i diversificar el comerç. 

Des de l’any 2009, Perruqueria i Estètica Nuova està formada per l’Anna i la Isabel. Des d’aquell moment, mare i filla es van instal·lar al centre de Vilassar de Dalt, fet que els hi ha permès anar guanyant clients i visibilitat. De fet, el negoci ofereix una varietat de tractaments i serveis molt diversa, que van des del tall, els tints, la coloració, els massatges, els diferents tractaments d’ungles i nous àmbits, com la depilació amb el mètode  de làser díode o l’assessorament personalitzat en funció de les necessitats dels clients i clientes. 

Perruqueria i Estètica Nuova és un espai molt familiar, dirigit per una mare i la seva filla, el què li atorga un encant especial, ja que visitar el centre és una vivència quotidiana que no perd de vista la qualitat en el servei, l’aval d’unes trajectòries professionals molt extenses i el treball amb productes i proveïdors de les primeres marques del mercat. 

L’establiment té una varietat de clients important, ja que atenen des de nens i nenes que volen fer-se els primers talls de cabell, fins a dones grans que l’utilitzen com un servei essencial o allisats amb una alta complexitat tècnica. A més de l’assessorament personalitzat, l’Anna i la Isabel estan especialitzades en packs complets per esdeveniments especials, com casaments, aniversaris, festes... on realitzen el servei de perruqueria, ungles i maquillatge.

Amb tothom, l’Anna i la Isabel, les propietàries de Perruqueria i Estètica Nuova, intenten que acudir al centre sigui una experiència amb una satisfacció per la feina ben feta.

El negoci de Perruqueria i Estètica Nuova mira el futur amb la incorporació de treballadores a l’establiment per seguir generant ocupació al poble i amb la voluntat del comerç de seguir oferint un servei familiar i de proximitat, que combini el vessant més clàssic amb les últimes tendències en ungles o amb la depilació. El comerç no ha deixat mai de banda la seva implicació amb les activitats de Vilassar de Dalt, participant activament amb activitats com la Fira del Bolet, el concurs d’aparadors o accions lúdiques per Sant Jordi.

Contacte

Horari

No et pots perdre...

Des de Vilassar pots gaudir facilment de les següents activitats

 • Patrimoni i cultura
 • Natura i ecologia
 • Esport i lleure
 • Enogastronomia
 • Agenda