INFORMACIÓ

Pastisseria can Cros

"El Forn de Pa i Pastisseria Can Cros arrela en una llarga tradició de forners, que avui s'ha convertit en un establiment punter dirigit per Josep Cros. El forner de Vilassar de Dalt de ben menut ja jugaven amb la farina i recorda imitar els pares fent els seus propis pans, tot jugant... Aquell joc al cap dels anys l'ha portat cap a l'ofici.

"Fer de forner no és res especial—explica Josep Cros amb les seves pròpies paraules—, però és el meu ofici com l'era el dels meus pares i per això hi sento un gran amor. El pa és un ésser viu que té diversos comportaments relacionats amb el temps i la meteorologia, amb l'època de l'any, amb l'hora del dia... Fer de forner és quelcom més que barrejar farina i aigua. Fer de forner és elaborar amb passió un aliment ancestral. La grenya, l'olor i l'aroma de l'autèntic pa, no té preu".

Aquella tradició ha arrelat avui en un establiment preparat pel pas dels anys i orientat a les necessitats de tots els clients (famílies, empreses, restaurants...) que volen gaudir del pa fet cada dia, amb els procediments tradicionals. Aquell pa que és el Pa, amb majúscules."

Contacte

Horari

No et pots perdre...

Des de Vilassar pots gaudir facilment de les següents activitats

  • Patrimoni i cultura
  • Natura i ecologia
  • Esport i lleure
  • Enogastronomia
  • Agenda