Com el nostre nom indica, els cuiners de la terra som un grup de cuiners amants de la tradició i la gastronomia catalana. Des del Maresme, us oferim una gran varietat d’apats entre els que s’inclouen fideuàs, paelles, porcs rostits de manera tradicional, etc.
Fa més de 10 anys que treballem en aquest sector i hem cuinat, entre d’altres llocs, al Festival Rencon’Trad d’Avezac (Occitània), al Festival Biorritme a Vilanova de Sau, a la paella popular de la festa major d’Horta i a la Garrinada d’Argentona. També hem ofert els nostres serveis a molts casaments, festes populars i aniversaris.
Recentment hem iniciat un nou projecte: El Rostidor. Es tracta d’una rostisseria tradicional on oferim, a part de pollastre i conill a l’ast amb llenya, tots els nostres millors plats: paelles, fideuàs i delicies casolanes de l’avia.
La nostra il·lusió cuinar i que els nostres comensals quedin ben servits.
Cuiners de la terra, Genís i Francesc
Des de Vilassar pots gaudir facilment de les següents activitats
Recinte arqueològic conformat per tres forns circulars d’època romana excavats ...
El Museu parroquial acull un seguit d’elements arquitectònics recuperats de l’antiga ...
Les últimes tendències de moda, disseny, gastronomia i bellesa es ...
Pulmó verd al centre de Vilassar, escenari de molta activitat cultura i associativa, ...
Vilasport és un club social i de pàdel destinat als amants de l'esport. Relaxa't ...
El SEM Can Banús, de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt, està format per dues instal·lacions ...
Us convidem a descobrir un seguit de productes gastronòmics que identifiquen el nostre ...
La finca disposa de 13 hectàrees de vinyes plantades des de fa més de 25 anys i avui ...
Formatges Can Pujol va començar l’activitat en el 1980 en una formatgeria molt petita ...