Notice: Undefined index: totes in /var/www/vhosts/vilassarturisme.cat/httpdocs/lib/carrega.php on line 199
Activitats en Vilassar de dalt
INFORMACIÓ

Parc Serralada Litoral

Turons entre la plana i el mar. Constituït per tres unitats –la Conreria, Sant Mateu i Céllecs–, el parc té un paper ecològic fonamental perquè posa en contacte el litoral amb les valls interiors. Un clima mediterrani i la situació estratègica que presenta han fet que l’home s’hi estableixi de ben antic; dòlmens, restes ibèriques, ermites i castells conviuen amb masies encara envoltades de conreus.

Vilassar és una porta privilegiada al Parc Serralada Litoral. Aquest espai natural compta amb una sèrie d’elements paisatgístics, naturals i patrimonials que el fan atractiu per al visitant. Alguns elements arqueològics i de visita ja es troben se-nyalitzats i formen part de diferents itineraris.

A Vilassar es troba el Centre d’informació de la Creu de Can Boquet. Els usuaris i usuàries que visitin el Parc de la Serralada Litoral poden trobar informació sobre itineraris i activitats al parc, adquirir mapes i guies i fer consultes relacionades amb el territori i la seva gestió. Des d'aquest centre s'organitzen i coordinen les sortides guiades que es duen a terme el darrer diumenge de cada mes. A més diposa d'un quiosc interactiu per a que els usuaris puguin realitzar consultes sobre el parc i els municipis que el formen.

Contacte

Centre d’informació de la Creu de Can Boquet
656 903 642 p.slitoral.canboquet@diba.cat
Veure web