INFORMACIÓ

Vetlles d'Estiu

El programa de les Vetlles d'estiu 2024 comença aquest divendres 7 de juny i s'allargarà fins a finals de juliol.

Una vintena d'activitats organitzades tant per entitats de la vila com per l'Ajuntament conformen la programació cultural de les Vetlles d'estiu 2024. Entre el 7 de juny i el 27 de juliol, àpats populars, festes, concerts, teatre, xerrades i activitats de tot tipus ompliran els dies d'estiu a Vilassar.

Les Vetlles comencen aquest mateix divendres 7 de juny amb el concert de Ramon Mirabet dins el cicle Atocar del Casal Popular. Durant el mes de juny també hi podreu trobar el sopar a la fresca de La Massa CCV, una jornada de portes obertes al Rocòdrom, les activitats de Viu el Parc!, les celebracions de Sant Joan i de l'Orgull, el Concert d'estiu de la Coral Mareny i la representació tatral 'El valor de res'.

El mes de juliol començarà amb l'espectacle 'Noves espiritualitats per a persones atees' i seguirà amb cinema a la fresca, classe oberta de ioga, la festa de Can Banús, la pujada nocturna a Burriac, activitats del Casal com el concurs VilasSavi o el concert de musicals de la Cia. Retalls, una conferència i concert de la mà d'Agora Vilassar, una nit de taverna al Museu, el sopar solidari amb Projecte Tabassaye i acabarà amb havaneres i cremat a Can Banús.

07/Jun/2024 - 27/Jul/2024

Del 23 de juny al 20 de juliol

També et pot interessar

Play estiu. Jocs de taula

  • 2024-07-31
  • 18.30 h

Tast de vins

  • 2024-08-25
  • 19 h