INFORMACIÓ

Festa de Sant Antoni Abat

Festa dels Tres Tombs

Programa d'actes de la Festa de Sant Antoni:

9.00 h. > Benedicció senzilla de panets a l'Església parroquial.

A continuació > Repicada de campanes. La Comissió de Sant Antoni, acompanyada de la Cobla-orquestra La Principal de la Bisbal, es dirigirà a la Casa de la Vila per saludar i convidar les autoritats i el veïnat.

10.30 h. > Recollida de la bandera i salutació a la imatge de Sant Antoni a Cal Traginer, carrer Nou,22 i sortida cap a la plaça de la Vila acompanyats per l’Orquestra.

11.00 h. > Ofici Solemne celebrat per Mossèn Antoni Suriol Castellvi, rector de la Parròquia i acompanyat pels mossens Aureli Gómez de Cadiñanos i Jordi Gutierrez. Tot l’Ofici estarà acompanyat per l’Orquestra, a honor i glòria de Sant Antoni Abat i en memòria dels que foren col·laboradors i divulgadors de la Festa.

12.15 h. > A Can Rafart, reunió de cavalleries per sortir a 3/4 d’1 cap a la plaça de la Vila.

13.00 h. > A la plaça de la Vila, solemne benedicció. Seguidament s’efectuaran els tradicionals Tres Tombs. Aquest any, serà capità de bandera la Laia Esquis Casanovas. El portant de la bandera la Núria Sors Roma i els cordonistes seran el Bernat Esquis Casanovas i en Gil Sors Roma.

17.00 h. > Cafè-Concert al cafè de la Massa ofert per la Cobla-Orquestra La Principal de la Bisbal. Donatiu de 6 € per als no socis. Inclou val per a un cafè. Socis gratis.


20.00 h. > Al Teatre de la Massa, concert ofert per la Cobla-Orquestra La Principal de la Bisbal. Donatiu de 20 € per als no socis. Socis gratis.

17/Jan/2023

A partir de les 9 h

Lloc

Diferents espais de Vilassar de Dalt

També et pot interessar

Festival Floral

  • 2024-05-24
  • Del 24 al 26 de maig