INFORMACIÓ

Sound Six i Not Named

Concert benèfic pel Dia Mundial del Càncer de Mama

Vine a col·laborar amb el Dia Mundial del Càncer de Mama amb el gran concert benèfic anual al Teatre de La Massa. Aquest any comptarem amb: Sound Six i Not Named

Sound Six han estat mereixedores finalistas de la present edició del programada de televisió Oh Happy Day! Sis dones, sis veus que s’uneixen per formar un únic so. Tot encaixa des del primer dia en què van cantar plegades. El recorden com un moment màgic que les va unir i el seu pas pel programa ha estat un gran descobriment. Caràcter, força, diversitat, missatge i molta música.

Per obrir la nit tindrem uns altres mereixedors finalistes d’Oh Happy Day! Not Named són 4 artistes molt diferents que viuen a prop de Girona. Es van coneixer cantant en un grup de Gòspel amb el qual han trepitjat molts escenaris. Ara s’han unit per compartir els seus quatre colors de veu acostumats a interpretar el soul, el funky i el R&B més purs.

Comprar entrada digital: aquí

Compra la teva entrada anticipada a Electrodomèstics i regals, IMMA BAYLACH. Plaça de la Vila, 19 – Tel. 93 753 06 54

Socis de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc tenen el mateix descompte que l’entrada anticipada (ensenyar carnet a taquilla).

TAQUILLA: dues hores abans de l’espectacle. Plaça del Teatre, 3 – Tel. 93 750 90 90

21-Oct-2017

21h

Lloc

Teatre La Massa

Preu

Taquilla: 18€ / Anticipada: 14€ €

Web

També et pot interessar

Vols la teva caricatura?

  • 2017-09-24
  • De 12 a 14 h

37è Aplec de Sant Mateu

  • 2017-09-24
  • 10h