INFORMACIÓ

Jordi Savall: Les voix humaines

Meravelles musicals oblidades

El teatre La Massa acollirà l’actuació del artista Jordi Savall amb el seu treball “Les Voix Humaines” per a viola degamba, en el que explora l’important relació que existeix entre la viola de gamba i la veu humana.

Fa més de cinquanta anys que Savall dóna a conèixer meravelles musicals oblidades, gràcies a la seva recerca de músiques antigues, les llegeix i les interpreta amb la seva viola de gamba o com a director.

Les seves activitats com a concertista, pedagog, investigador i creador de nous projectes, tant musicals com culturals, el situen entre els principals artífexs del fenomen de revalorització de la música històrica. És fundador, juntament amb Montserrat Figueras, dels grups musicals Hespèrion XXI, La Capella Reial de Catalunya i Le Concert des Nations amb els quals explora i crea un univers d’emocions i de bellesa, i les projecta al món i a milions d’amants de la música.

Comprar l'entrada via internet: aquí 

Compra la teva entrada anticipada a Electrodomèstics i regals, IMMA BAYLACH. Plaça de la Vila, 19 – Tel. 93 753 06 54

Socis de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc tenen el mateix descompte que l’entrada anticipada (ensenyar carnet a taquilla).

TAQUILLA: dues hores abans de l’espectacle. Plaça del Teatre, 3 – Tel. 93 750 90 90

08-Oct-2017

19h

Lloc

Teatre La Massa

Preu

Taquilla: 17€ / Anticipada: 15 €

Web

També et pot interessar

Vols la teva caricatura?

  • 2017-09-24
  • De 12 a 14 h

37è Aplec de Sant Mateu

  • 2017-09-24
  • 10h