INFORMACIÓ

Vilassar Big Band, en concert

Orquestra de jazz clàssica

La Vilassar Big Band és una formació estable amb l’estructura d’orquestra de jazz clàssica. L’integren un total de 20 músics sota la direcció de Joan Moragas.

En aquest segon concert que oferirà el Teatre de la Massa de Vilassar de Dalt, la Vilassar Big Band durà a terme un espectacle que porta per títol Un passeig pel jazz. Un recorregut per la història de la música moderna des del punt de vista del gènere del jazz.

 

A través del repertori interpretat, s’exemplifca sonorament la progressió estilística que s’ha anat desenvolupant al llarg de les dècades dels segles XIX i XX.

L’espectacle s’inicia amb un dels temes works song, segueix amb la interpretació d’obres que van des del dixieland, passant per temes signifcatius de les clàssiques big bands de mitjans de segle XX, fns arribar a les diferents evolucions del darrer quart de segle que han donat lloc al rock, el funk i el jazzfusió.

Un espectacle musical creat i dissenyat per a tot tipus de públic, jove i adult.

PREU TAQUILLA: 12€

PREU ANTICIPADA: 10€

COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA ANTICIPADA

Comprar la teva entrada anticipada a Electrodomèstics i regals, IMMA BAYLACH. Plaça de la Vila, 19 – Tel. 93 753 06 54

Socis de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc tenen el mateix descompte que l’entrada anticipada (ensenyar carnet a taquilla).

TAQUILLA: dues hores abans de l’espectacle. Plaça del Teatre, 3 – Tel. 93 750 90 90.

27-May-2018

19 h

Lloc

Teatre La Massa

Preu

Taquilla: 12€ / Anticipada: 10€ €

Web

També et pot interessar