Warning: current() expects parameter 1 to be array, integer given in /var/www/vhosts/vilassarturisme.cat/httpdocs/lib/carrega.php on line 78
Fira contra el càncer Vilassar de Dalt
INFORMACIÓ

Fira contra el càncer

Jornada solidària

Davant l'actual situació de crisi sanitària provocada per la COVID19, Vilassar de Dalt contra el càncer ha decidit traslladar la celebració de la Fira contra el càncer al primer cap de setmana del proper mes de setembre. 

La Fira contra el càncer d'aquest 2020 prevista pels dies 6 i 7 de juny havia de servir de commemoració del 25è aniversari de l'Associació Vilassar de Dalt contra el càncer. Amb motiu de l'emergència sanitària de la COVID19, la fira es traslladarà al cap de setmana del 6 i 7 de setembre sempre que la situació ho permeti. Vilassar de Dalt contra el càncer ho ha anunciat aquest cap de setmana amb aquest comunicat:

"Enguany aquest 2020 celebrem els 25 anys de Vilassar de Dalt Contra el Càncer, la situació actual ens ha obligat a aplaçar la popular Fira Contra el Càncer als dies 5 i 6 de setembre, sempre que les condicions i les autoritats ens ho permetin. Veurem com evoluciona tot plegat i esperem celebrar-ho tot junts i en unes condicions "normals". Moltíssimes gràcies a tots i totes per confiar en nosaltres tots aquests anys i per seguir-ho fent avui en dia. Una abraçada forta des de Vilassar de Dalt Contra el Càncer #EnsEnSortirem!"

06/Sep/2020

5 i 6 de setembre

Lloc

Parc de Can Rafart

Organitza

Vilassar de Dalt contra el càncer

També et pot interessar

Dóna sang

  • 2020-08-18
  • De 10-14 h i de 17 a 21 h