Notícies

Vilassar de Dalt obté la distinció de Vila Florida

27-Oct-2016

Vilassar de Dalt s’incorpora al moviment Viles Florides, que ja suma 90 municipis a tota Catalunya així com més de 270 llars i espais públics al llarg de tot el territori. Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la planta ornamental.

L'Ajuntament de Vilassar de Dalt té com objectiu la millora del municipi, creant espais públics on la presència de les flors i les plantes dignifiquin l’espai del vianant, les places, els carrers i l’entorn dels seus habitants. És per aquest motiu que la vila ja forma part del projecte Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

Amb Vilassar ja són 14 els municipis del Maresme que participen al moviment Viles Florides i que la converteixen en la comarca amb més municipis florits. El projecte, que compta amb el suport de l’Agencia Catalana de Turisme, busca posar en valor la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida, la conscienciació social vers polítiques sostenibles o el desenvolupament d’economies locals a  través de l’atractiu de parcs i jardins

ENLLAÇOS
veure web