Notícies

Noves rutes autoguiades per Vilassar de Dalt

11-Apr-2017

A partir d'ara, els visitants i els aficionats a la muntanya disposen d'un nou recurs per conèixer l'entorn de Vilassar de Dalt. L'App NaturaLocal acaba d'incorporar dues noves rutes autoguiades que es poden descarregar al telèfon mòbil per gaudir de la natura de manera autònoma i personalizada.

Amb l’objectiu de potenciar la descoberta natural i patrimonial de Vilassar, la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vilassar ha treballat dues rutes autoguiades que es poden descarregar al mòbil a través de l’APP NaturaLocal.

Les rutes per Vilassar que ja es poden descarregar són l’Anella verda de Vilassar per l’entorn periurbà de Vilassar de4,7 Kmamb pendents suaus i diferents vistes de la vila entre entorns naturals i la Ruta prehistòrica que, partint del dolmen de La Roca d’en Toni, convida a descobrir els principals jaciments megalítics en un recorregut de 2 kilòmetres.

Aquestes rutes permeten fer tot el recorregut de manera autoguiada assenyalant punts d’interès de l’itinerari destacats en l’aplicació amb una breu descripció. Podeu consultar i descarregar les rutes de Vilassar a www.naturalocal.net.

Aquesta actuació, així com la senyalització d’elements patrimonials, posa a l’abast de la població recursos diversos per facilitar la descoberta de Vilassar de Dalt i el seu entorn.