Notícies

La maduixa pren el protagonisme a la cuina del Maresme

28-Apr-2017

13 pobles del Maresme participen a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa que comencen avui prenent el relleu a les del Pèsol en la tasca de promoció de la gastronomia i el turisme de la comarca. El Restaurant Racó de can Feliu és el representant vilassarenc en aquesta iniciativa, promoguda pel Consorci de Turisme Costa de Barcelona Maresme.

Entre el 29 d'abril i el 5 de juny, restaurants de 13 localitat del Maresme elaboraran menús amb la maduixa com a protagonista. A Vilassar de Dalt, El Racó de can Feliu proposa un menú amb amanida de maduixes del Maresme amb formatge de cabra caramel·litzat a la Mòdena i got de iogurt amb maduixes del Maresme amb pa de pessic i crispis de xocolata, tot plegat maridat amb un vi Marquès d'Alella Pansa Blanca.

A més dels suggeriments gastronòmics, les Jornades de la Maduixa ofereixen propostes gastronòmiques als pobles participants.

En el fulletó editat per a l'ocasió hi podreu trobar tota la informació dels restaurants i municipis participants així com receptes amb les maduixes del Maresme com a protagonistes.