Notícies

El mercat de can Robinat acollirà la primera edició de Mercats amb DO Alella

13-Apr-2018

El proper 21 d'abril, el Mercat de can Robinat de Vilassar acollirà la primera edició de “Mercats amb DO Alella”. Es tracta d'una iniciativa impulsada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, l'Ajuntament i els comerciants del mercat amb l'objectiu de dinamitzar aquest eix comercial.

L'activitat central serà el maridatge de cuina i vins. Cada parada del mercat proposarà un o més tastets de cuina per acompanyar d'un vi de la DO, el qual se servirà des del punt itinerant d'Enoturisme DO Alella. Els preus dels tastets, que oscil·laran entre 1 i 3 euros variarà en funció de l'elaboració de cada comerç. Com a activitats complementàries, s'ha programat un taller infantil de cuina sense foc (inscripció prèvia a turisme@vilassardedalt.cat), un taller de pintacares i una masterclass de swing amb la música de The Swing Makers.

Mercats amb DO Alella és una iniciativa impulsada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella que pretén dinamitzar sota una marca global –de producte de qualitat i pertinença geogràfica– els mercats municipals que l’integren. El vi com a producte enogastrònomic propi de la dieta mediterrània, la vinya i l’activitat agrícola com a paisatge identitari i font de biodiversitat, conformen els eixos vertebradors del programa. Compte amb el suport de la Diputació de Barcelona i els ajuntaments dels municipis consorciats.

Programa:
12 a 16 h > Degustació de productes del mercat maridats amb vins de la DO Alella.
12 a 13 h > Taller infantil de cuina sense foc. Organitza: Artijoc. Places limitades. Dues sessions de 16 places cadascuna. Inscripció prèvia a turisme@vilassardedalt.cat.
12 a 14 h > Taller infantil de pintacares. Organitza: bbactivities. 
14 h > Masterclass de swing amb la música de The Swing Makers. Organitza: Tocats pel swing escola.