INFORMACIÓ

Una nit amb el mag Lari

Blue Live Produccions

Després de més de 25 anys fent funcions pertot arreu, m’adono que la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m’agrada és estar sobre els escenaris, com més diversos millor,  coneixent gent i llocs diferents, fent el que se’m dóna millor: il·lusionar i fer riure el públic.

Aquesta nit és una nit de festa per a mi, perquè la passaré amb vosaltres.

Una nit amb el Mag Lari de sempre, amb la sorpresa, amb l’humor de sempre i, sobretot, amb  la il·lusió de sempre!

Mag Lari (Josep Maria Lari Viaplana, Barcelona 1973) és il·lusionista des de fa més de 25 anys. La seva vocació l’ha portat per tots els teatres de Catalunya i Espanya amb espectacles com SecretsSplenda i Ozom, entre molts d’altres.

El Mag Lari ha actuat també en festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i Japó.

La seva popularitat és deguda en part a les seves intervencions a la ràdio i la televisió (TVE, TV3, Antena3, La Sexta i Tele5), on ha fet de col·laborador amb Albert Om, Javier Cárdenas, Andreu Buenafuente, Manel Fuentes, Carlos Sobera, El Gran Dictat i molts més.

Potser el que més destaca del Mag Lari és la seva manera de fer. La gran capacitat comunicativa i la faceta de mag-showman, se sumen a la seva estètica polida i brillant, per donar com a resultat un tipus de màgia diferent i espectacular.

Algunes curiositats serien que es va convertir en personatge de còmic a la revista Cavall Fort, que ha fet desaparèixer els 65 músics de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, que ha conduït el Concert de Nadal del Palau de la Música, que va fer aparèixer la Belén Esteban a Sálvame, o que David Copperfield el va fer desaparèixer en un dels seus espectacles.

El Mag Lari ha escrit Els secrets del Mag Lari (Pagès Editors), Els Viatges del Mag Lari(Estrella Polar) i La Màgia de Michael Jackson (Pagès Editors) donada la seva passió pel cantant de qui en té una de les col·leccions de memorabilia més importants del món. Enric Lucena també va escriure sobre ell el llibre La màgia de fer Màgia.

Premis com l’Arc, el de millor espectacle de Fira Tàrrega, dos Butaques, el Primer Nacional de Màgia i finalista a Català de l’Any, avalen una carrera amb més de 2.500 funcions, “fetes sempre amb la mateixa il·lusió que el primer dia”, tal i com ell mateix diu.

El seu últim xou es diu Dolce Vita, i en l’actualitat col·labora en el programa Hora Punta de TVE al mateix temps que treballa en la direcció del nou espectacle del Mago Pop “Nada es imposible“.

Comprar entrada online: aquí

Compra la teva entrada anticipada a Electrodomèstics i regals, IMMA BAYLACH. Plaça de la Vila, 19 – Tel. 93 753 06 54

Socis de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc tenen el mateix descompte que l’entrada anticipada (ensenyar carnet a taquilla).

TAQUILLA: dues hores abans de l’espectacle. Plaça del Teatre, 3 – Tel. 93 750 90 90

19-Nov-2017

19h

Lloc

Teatre La Massa

Preu

Taquilla: 18€ / Anticipada: 14€ €

Web

També et pot interessar

Vols la teva caricatura?

  • 2017-09-24
  • De 12 a 14 h

37è Aplec de Sant Mateu

  • 2017-09-24
  • 10h