INFORMACIÓ
  • Inici
  • Agenda
  • Teatre: 'Hi ha res més aborrit que ser una princesa rosa?'

Teatre: 'Hi ha res més aborrit que ser una princesa rosa?'

Mosica Mix Producions

La Carlota és una princesa tan rosa, tan rosa com totes les princeses del món… Té un vestit rosa, una habitació rosa i una “feliç” i envejable vida de color rosa però, no obstant això, la Carlota s’avorreix moltíssim perquè a ella tot això d’anar petonejant gripaus a la recerca d’un príncep blau no l’interessa gens ni mica. A ella, el que li agradaria, seria caçar dracs, muntar en globus o nedar a lloms d’un dofí.

 

La protagonista d’aquesta història farà trontollar a tot un regne pel sol fet de voler ser la persona que vol ser i no la que els altres volen que sigui. Segons la Carlota, la solució és molt fàcil, la gent ha d’entendre que hi ha nenes que en lloc de voler ser princeses roses, prefereixen qualsevol dels milions de colors que hi ha al món.

L’obra vol fomentar una educació no sexista i convidar als més petits a reflexionar i a fer-se preguntes al mateix temps que ho fa la Carlota.

PREU TAQUILLA: 12€

PREU ANTICIPADA: 8€

COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA ANTICIPADA

Compra, la teva entrada anticipada a Electrodomèstics i regals, IMMA BAYLACH. Plaça de la Vila, 19 – Tel. 93 753 06 54

Socis de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc tenen el mateix descompte que l’entrada anticipada (ensenyar carnet a taquilla).

TAQUILLA: dues hores abans de l’espectacle. Plaça del Teatre, 3 – Tel. 93 750 90 90

11-Mar-2018

18 h

Lloc

Teatre La Massa

Preu

Taquilla: 12€ / Anticipada: 8€ €

Web

També et pot interessar