INFORMACIÓ

Tercer dia de Festa Major - 25 d'agost

Bona festa!

Diumenge 25 d’agost

Ofici Solemne
11.30 h Ofi ci solemne en honor dels Sants Genís, patrons de la parròquia. Església Parroquial
Tot seguit Inauguració del plafó informatiu de l’antiga església gòtica que enguany celebra 500 anys de la seva finalització i consagració. També es podrà visitar durant tot l’any una maqueta monumental de l’antiga església.
Per acabar Refresc al pati i baixos de la rectoria on es podran visitar els espais d’exposició permanent i l’arxiu.
Organitza: Parròquia dels Sants Genís de Vilassar de Dalt.

Matinal Gegantera
11.00 h Jocs gegants. Plaça de la Vila. Vine a jugar amb els coneguts jocs dels nostres gegants!
12.30 h Concert-vermut. Plaça de la Vila. Enguany el Concert-Vermut estarà amenitzat per una mostra de música i balls amb els convidats de la Festa Major. Veniu a fer el vermut mentre gaudiu d’aquesta mostra de cultura popular!
13.00 h Brindis de Festa Major. Plaça de la Vila. Brindem per la Festa Major dels Sants Genís! Com cada any, el brindis serà realitzat pel pregoner d’enguany.
Tiquets: vermut+copa de cava 5 €, copa de cava 3 €, vermut 3 € i reomplir la copa 1 €.
13.15 h Ball dels 20 anys dels gegants nous. Plaça de la Vila. Per continuar celebrant els 20 anys d’en Pere Màrtir i la Genisa, us presentarem el seu nou ball composat pel vilassarenc Jaume Yelo i amb la coreografi a de la Colla de Geganters.
13.30 h Comiat dels convidats. Plaça de la Vila. Acomiadem els convidats que durant uns dies han conegut i gaudit de la nostra Festa Major dels Sants Genís!
Organitza: Colla de Geganters de Vilassar de Dalt.

18.00 h Sindriada. Carrer del Casal. Torna el concurs de menjar síndria més esperat! Participa-hi i guanya molts premis. Seràs capaç de ser el més ràpid i menjar més talls de síndria?
Inscripcions 30 minuts abans de començar l’acte al carrer del Casal.
Podeu llegir les bases del concurs al web de l’Ajuntament www.vilassar.cat. 

21.00 h Tastet d’estiu. Plaça de la Vila. Degustació a càrrec dels establiments: Genís Viada-Cuiners de la Terra, Pastisseria Maria Teresa, Restaurant Apta, Restaurant Sorli Emocions i dos restaurants més del
territori. A cada parada podràs tastar un plat diferent i cuinat al moment. El tiquet inclou 3 tastets. Preu del tiquet 6€ (beguda no inclosa)
Organitza: Comissió de Festes, restaurants i comerços de Vilassar.

Celebració dels 20 anys de la colla infantil de diabòlics anònims

22.15 h Correfoc infantil de Festa Major. Aquest estiu els Diablons Anònims fan 20 anys! La colla formada per nens i nenes de 10 a 16 anys, ens oferiran un any més un correfoc cremant pels carrers i carrerons de Vilassar de Dalt. Per a la celebració ens acompanyaran les colles del Most d’Alella, els diablons de Caldes d’Estrac, Fort Pienc, Canovelles, Molins i Mercadal Infernal. Recordeu portar la indumentària adequada pel foc i també per l’aigua!!!
Recorregut: Comencem a la placeta Barberà, Marquès de Barberà, Sants Martirs, Sant Miquel, Salvador Riera, Riera de Targa i Parc de Can Rafart.
Tot seguit Festa de l’escuma. Després del castell de foc tindrem la Festa de l’escuma per celebrar els 20 anys de la colla infantil!!!
Organitza: Diabòlics Anònims. Consulteu normes de seguretat al web municipal.

22.30 h Concert amb The Covers Band. Plaça de la Vila. Concert amb un grup de versions enèrgic de rock i música actual.

25/Aug/2019

A partir de les 11.30 h

També et pot interessar

Inici de Festa Major - 23 d'agost

  • 2019-08-23
  • A partir de les 17.30 h

Segon dia de Festa Major - 24 d'agost

  • 2019-08-24
  • A partir de les 10.30 h