INFORMACIÓ

Segon dia de Festa Major - 24 d'agost

Bona festa!

Dissabte 24 d’agost

10.30 h Rebombaigua! Cercavila de rebombori + aigua! Sortida des de la plaça del Teatre. Veniu amb olles i cassoles per fer molt de soroll i aconseguir que els veïns ens remullin!
Recorregut: La Font de la Teula, Mestra Viladrosa, Anselm Clavé, Passatge de la Rosa, Carme i plaça de la Vila
Tot seguit, Infl ables d’aigua. Plaça de la Vila. Refresca’t amb els infl ables d’aigua per a diverses edats i acabarem amb una festa de l’escuma
10.00 - 21.00 h Carpa solidària. Gats de Vilassar. A tocar de l’església. Vine conèixer els teus veïns felins i com en tenim cura. Fes i emporta’t el teu gatet de collage.
Organitza: Regidoria de medi Ambient, Aprodega i Un simple pas.
19.00 h Arribada dels convidats. Plaça de la Vila. El 1969 es va treure la pols d’en Lluís i la Maria, els Gegants Centenaris de Vilassar, i des de llavors van tornar a sortir al carrer per ballar i fer gaudir petits i grans. Amb motiu dels 50 anys, i a partir d’aquest any, rebrem anualment la visita d’unes figures que durant dos dies gaudiran de la nostra festa. Serà sorpresa i per conèixer-les i rebre-les ens trobarem tots els vilassarencs i vilassarenques a la plaça de la Vila per donar una gran rebuda. D’on seran aquestes fi gures convidades? Us esperem a Plaça!
Organitza: Colla de Geganters de Vilassar de Dalt. 

19.00 h Audició de Sardanes amb la Cobla Premià. Jardins Anton Feliu. Esperarem la cercavila a l’ombra dels jardinets i quan passi també ballaran els gegants amb nosaltres.
Organitza: Grup Sardanista Vilassar de Dalt.
19.30 h Inici de la nostra Festa Major. Amb repicada de campanes, enlairament de coets i cercavila amb els Gegants de Vilassar i amb els convidats.
Recorregut: Plaça de la Vila, Mare de Déu del Carme, Riera Salvet, av. Santa Maria, Hospital Sant Pere, av. Santa Maria, Pius XII, Murillo, Manuel Moreno, Anselm Clavé, Sant Antoni, Nou, Mestra Viladrosa, Àngel Guimerà i plaça de la Vila.
21.00 h Anem a tancar! 
En acabar la cercavila, a L’Estrella. En Pere Màrtir i la Genisa, juntament amb els convidats, aniran a tancar-se a L’Estrella. Mentre la música i la gresca no parin, els Gegants seguiran ballant!
21.30 h Pregó. Plaça de la Vila. A càrrec de Joan Artigas, escultor vilassarenc molt relacionat amb el món de les arts i creador dels gegants nous, en Pere Màrtir i la Genisa, que enguany celebren el seu 20è aniversari. Pregonet de la Festa Major a càrrec de Laia Martí.
22.00 h Pa amb tomàquet. Plaça de la Vila. Preu 4€ (beguda no inclosa).
23.30 h Ball de nit amb Ruc’N’Roll. Plaça de la Vila. Vine a gaudir de la primera nit de Festa Major revivint els clàssics del rock català.
1.30 h Sessió amb DJ’s. Plaça de la Vila. La festa musical continua amb notes llatines i electròniques de la mà de DJ Maria Robles i PD Porco Rosso.

24/Aug/2019

A partir de les 10.30 h

També et pot interessar

Inici de Festa Major - 23 d'agost

  • 2019-08-23
  • A partir de les 17.30 h

Tercer dia de Festa Major - 25 d'agost

  • 2019-08-25
  • A partir de les 11.30 h