INFORMACIÓ
  • Inici
  • Agenda
  • Concert solidari per Càritas: Boyertown Band Tour

Concert solidari per Càritas: Boyertown Band Tour

Càritas Vilassar

Des de la petita ciutat de Boyertown, situada a l’estat nord-americà de Pensilvania (EEUU), i més concretament des de l’Institut Superior de Boyertown, durant la seva gira per Espanya, ens visita la Boyertown Band.

Ens oferiran un concert d’instruments de vent que constarà de varies parts. En la primera part, la banda al complert ens oferirà un repertori de marxes amb temes que aniran des dels més populars de John Philip Sousa fins a compositors més actuals. Seguidament, la secció de Jazz tocarà diversos grans èxits de les Big Bands més famoses. Per acabar el concert, podrem gaudir de la secció de la banda de desfilades (Marching Band), amb un repertori de versions de música pop. Aquests joves músics participen habitualment en competicions per tota la Costa Est dels Estats Units, així com en events esportius i importants desfilades.

Tot sota la direcció de Brian D. Langdon.

Sobre Boyertown:
L’Orquestra Senior de Corda de Boyertown ha actuat en festivals de música al llarg l’Est dels Estats Units i ha estat viatjant a Europa durant més de 30 anys. Més recentment a Austria i República Txeca, l’orquestra també ha actuat a AnglaterraFrançaBèlgicaItàlia i Romania. Situat a 72Km al nord-oest de Filadèlfia, Pennsilvània, el districte escolar de la zona de Boyertown abarca 160Km quadrats i inclou set cursos d’educació primària, dues escoles de 6 a 8 anys i una escola de secundària per als cursos 9 a 12 anys. L’orquestra de corda interpreta una àmplia varietat de música més clàssica al rock, el pop i el jazz contemporanis.

El Departament de Música de Boyertown ha tingut una llarga tradició d’excel·lència i és anomenat contínuament a la llista nacional de “Millors Comunitats per a l’Educació Musical” a la National Association for Music Merchants (NAMM). Els seus conjunts s’han presentat a la Pennsylvania Music Educator Association, l’Associació Nacional per a l’Educació Musical i les conferències de l’Associació de Corals d’Amèrica. L’any passat, el cor seleccionat va ser convidat a participar a la IX edició de l’Educador d’arts escèniques al Carnegie Hall de Nova York. El departament de música del districte està format per 17 professors amb talent i treballadors que treballen per l’avanç de la música de qualitat. El departament també rep un fort suport de la comunitat, l’administració i la Boyertown Area Music League.

PREU: 5€

Compra, la teva entrada a Electrodomèstics i regals, IMMA BAYLACH. Plaça de la Vila, 19 – Tel. 93 753 06 54

TAQUILLA: dues hores abans de l’espectacle. Plaça del Teatre, 3 – Tel. 93 750 90 90

24-Mar-2018

20.30 h

Lloc

Teatre La Massa

Preu

5 €

Web

També et pot interessar